Voetproblemen? Probeer dan een Skischoen op maat!

Kijk jij ook altijd op tegen het passen en of kopen van een nieuwe skischoen. Nou wij wel. Ieder jaar hoop je weer dat je eigen skischoenen weer een jaartje mee kunnen gaan. We hebben het dan niet over geld dat je nieuwe schoenen zou moeten kopen maar wel over het feit dat je opzoek moet naar een nieuwe skischoen waarmee je weer problemen gaat krijgen of ze wel lekker gaan zitten. Want, een skischoen kan je skivakantie maken en breken.

Skischoen op maat

Iedere keer als ik nieuwe schoenen moet hebben en dat is toch wel 1 keer per 2 jaar dan kijk ik daar niet naar uit. Altijd is er wel wat met de schoen. Altijd gehannes met de skischoen. Dan weer kramp, dan voelen ze weer te krap aan. Dan weer koude tenen…

Tijdens een aflevering van Snowmagazine werd een bezoek gebracht aan  Gert van de Berg van een sport2000 zaak in Driebergen. Ze maken daar skischoenen op maat. Ook kunnen er op maat gemaakte zolen worden aangemeten. Gert is een gediplomeerd sportpodoloog dus ook dat zit wel goed. Tijdens een intake gesprek worden alle facetten belicht, Wat ben je voor een skiër? Wat zijn je problemen.

Sokken met kleine ruitjes

Je voeten worden helemaal opgemeten. Dit wordt gedaan door een soort van robot die om je voeten heen draait. Je hebt dan ook speciale sokken aan met allemaal hele kleine ruitjes erop zodat er exact metingen gedaan kunnen worden. Maar ook wordt de stand van je voeten opgemeten. Bijna iedereen heeft wel op maat gemaakte zooltjes nodig voor comfort in de schoen.

Skischoen op maat

Kort samengevat. Heb je moeilijke voeten, voetklachten en altijd problemen met skischoenen dan loont het ongelofelijk om eens een bezoek te brengen aan sport2000 te Driebergen. Wil je echt voor een paar skischoenen gaan weet dan dat Gert op afspraak werkt. Een hoop mensen hebben de gang al weten te vinden naar Driebergen en de voetproblemen zijn verholpen.

 

website: skischoen op maat

Leave a Reply