Kerst 2020 – Skivakantie & Wintersport kerstvakantie

Kerst 2020 – Skivakantie & Wintersport kerstvakantie

Zin in sportieve feestdagen? Dan is een skivakantie met Kerst perfect voor u! Met sneeuw bedekte bergen, versierde straten en perfect geprepareerde pistes – zo moet een wintervakantie met Kerst zijn. Bij ons kunt u de mooiste bestemmingen voor uw skivakantie met Kerst 2020 uitzoeken. Maar aarzel niet te lang – de vraag is groot!

Bekijk snel onze aanbiedingen

Waarom met Kerst op skivakantie?

Een skivakantie met Kerst is vooral aan te raden vanwege de feestdagen. Door de Kerstdagen hoef je op je werk weinig tot geen vakantie op te nemen om een skireis mogelijk te maken. Een skivakantie tijdens Kerst is vanwege de Kerstvakantie ook perfect geschikt voor gezinnen met kinderen, die bij het plannen van een vakantie altijd rekening moeten houden met de schoolvakanties van de kinderen. Bovendien kan je in de accommodatie vaak een kerstboom aanvragen die dan in het appartement of op de kamer wordt klaargezet. Zo kan de gezellige tijd in 2020 met het gezin of met vrienden perfect in de bergen worden doorgebracht.

Welke activiteiten of evenementen zijn er met Kerst in de skigebieden?

Veel dorpen in de skigebieden bieden hun gasten tijdens Kerst verschillende evenementen zoals kerstmarkten met glühwein en kerstgebak, kerstconcerten of kinderactiviteiten aan. Bovendien kunt u sneeuwschoenwandelingen maken, deelnemen aan een paardensleerit of gewoon door de versierde straten slenteren en genieten van de Advents- en Kerstsfeer.

Waar moet je tijdens een skivakantie met Kerst op letten?

Een skivakantie op Kerstavond, tijdens de Kerstdagen en rond Oud en Nieuw is ook in 2020 onder veel skiërs zeer populair, zodat skiërs en snowboarders maar beter op tijd de beste accommodaties kunnen boeken. Als je wat meer flexibel bent kan je ook gaan voor één van onze Last-Minute aanbiedingen. Tijdens de heenreis moet je er rekening mee houden dat de wegen en snelwegen met de feestdagen en aan het begin van de Kerstvakantie normaal gesproken erg druk zijn. Daarom is het verstandig op tijd te vertrekken. Naast de gebruikelijke bagage voor uw skireis geldt in het bijzonder voor gezinnen: vergeet de kerstcadeaus voor de kinderen niet!

Bekijk onze aanbiedingen