Het salaris van een skileraar

Skileraar zijn is toch een beroep dat je eens in je leven gedaan moet hebben. Elke dag heerlijk in de bergen, op de ski’s en elke dag contact met verschillende mensen. Daarnaast kun je na een intensieve dag een heerlijk biertje drinken in de après-ski. Toch is het salaris van een skileraar elk jaar weer een discussiepunt. Veel vinden dat zij voor het beroep dat zij uitoefenen te weinig betaald krijgen. Om een duidelijk beeld te geven wat een skileraar verdiend per land heeft SnowSkool onderzoek gedaan naar het salaris. Naar welk land gaat jouw voorkeur?

Het salaris van een skileraar

Het salaris van een skileraar is ook dit jaar veel besproken. Zo worden skileraren regelmatig ondervraagd door hun klanten over het salaris dat zij verdienen. Logisch, want de prijzen van een skiles stijgen elk jaar weer aanzienlijk. Profiteren de skileraren hier ook van? Het salaris van een skileraar is uiteraard afhankelijk van een aantal variabelen. Het land, het skigebied, de skischool en uiteraard de ervaring van de skileraar.

In welk land ga jij het liefste skiles geven? Als geld een drijfveer is dan zou ik zeker even goed naar het bovenstaande schema kijken.

Leave a Reply