log in

GogglePal maakt real-time statistieken in elke goggle mogelijk

Rate this item
(4 votes)

Real-time op de hoogte gehouden worden met statistieken in de goggle is al langer mogelijk, maar tot nu toe slechts bij goggles waarbij deze systemen zijn ingebouwd. GogglePal maakt het mogelijk om in elke goggle deze statistieken te weergeven dankzij een head-up display dat gemakkelijk op elke goggle te monteren is. Wordt de GogglePal hét apparaat dat alle wintersporters gaan monteren op hun goggle of is dit weer een dappere poging van een startup in de goggle markt?

De grootste nadelen van goggles met real-time statistieken zijn de prijs en de toegankelijkheid. Je betaalt al snel tussen de 350 en 400 euro voor een simpele goggle en dan ben je niet eens vrij in het kiezen van een goggle. Voor een groot deel van de wintersporters een te grote investering, waardoor er afgezien wordt van een aankoop. Zonde, want het zijn prachtige producten die je een hoop informatie kunnen verschaffen op de pistes. GogglePal maakt alleen al op het gebied van prijs een enorm verschil, want je betaalt voor de GogglePal Sport tussen de €100,- en €140,-.

De GogglePal is de eerste universele real-time head-up display die geschikt is voor elke goggle. De afgelopen twee jaar zijn de ontwikkelaars van het product hard bezig geweest om het product te testen, wat geresulteerd heeft in een succesvolle testfase afgelopen december.

De app van GogglePal is gratis te downloaden in de App Store. Via crowdfunding website Kickstarter was de doelstelling om 40.000 dollar op te halen. Vandaag is die grens bereikt en kan er officieel worden gestart. De verwachtingen zijn hoog en laten wij hopen dat het project het gaat redden!

Leave a comment

Onze premium partners

Wintertrex Visit Tirol Skiset, nu huren met 45% korting alpenweerman 


Skihuren met korting wel oplopend tot 50%

Log in or create an account