log in

De duurste ski-chalets ter wereld

Rate this item
(3 votes)

Wintersport chalets zijn natuurlijk overal ter wereld in diverse soorten en maten te vinden. Maar er zijn er een paar die er qua uitsraling, inrichting en qua luxe enorm uitspringen, overigens ook qua prijsstelling. Hier een lijstje met de duurste ski-chalets ter wereld. Voor het huren van alle hieronder genoemde chalets moet in het hoogseizoen voor een weekje minstens 100.000 euro worden betaald, maar dan heb je ook wel wat...

1. Chalet Gentianes, Courchevel 1850 (Frankrijk)

Een butler en een chauffeur zijn inbegrepen als je kiest voor een verblijf in dit luxe-chalet. Een privé-zwembad en een Turks stoombad maken dat je ook na het skiën heerlijk kunt genieten. Je kunt hier met een gezelschap van maximaal 14 personen terecht en bent dan in het hoogseizoen ruim € 105.000,- kwijt.

2. Chalet Les Brames, Meribel (Frankrijk)

Wil je echt lekker verwend worden en na het skiën goed gemasseerd worden, dan ben je bij Chalet Les Brames in Meribel aan het goede adres. Er is een eigen privé-masseur en het interieur van het chalet met een aantal open haarden, maakt dat je hier wel langer zou willen verblijven.... Het huren van al dit fraais kost in het hoogseizoen voor een gezelschap van maximaal 12 personen ruim 106.000 euro.

3. Chalet Le Petit Chateau, Courchevel 1850 (Frankrijk)

In dit buitengewoon luxe verblijf dat in 2010 gebouwd is, heb je onder andere de beschikking over een butler, een chef-kok en een privé-chauffeur. Je hoeft je ook niet te verlegen om naar de ski-winkel te stappen, want het stafpersoneel van de ski-winkel komt zelf gewoon langs. Je kunt hier in het hoogseizoen met veertien mensen verblijven, er moet dan eerst wel een bedrag van ruim € 108.800 euro worden neergelegd.

4. The Lodge, Verbier (Zwitserland)

Dit is een speeltje van de eigenaar en oprichter van Virgin, Richard Branson. Deze lodge heeft een eigen ijsbaantje, een twaalfpersoons bad, een verwarmd zwembad en party ruimte compleet met glitterende disco bal en verlichting, een eigen bioscoopje en een speciale spelletjes ruimte. Het prachtige houten interieur en de warme aardkleuren maken een verblijf tot een feestje. Gebaseerd op een verblijf met maximaal 18 personen kost een weekje hier ruim 112.000 euro.

5. Chalet Seven, Crans-Montana (Zwitserland)

In dit prachtige en zeer gastvrije chalet kun je met een gezelschap van maximaal 24 personen terecht. Chalet seven heeft diverse open haarden een stijlvolle mini bioscoop een funky bar en slaapkamers om in weg te dromen... Je moet voor een weekje huur met zo'n gezelschap rekenen op een bedrag van € 118.690,- in het hoogseizoen. Maar dan heb je ook wel wat....

6. Chalet Chesa Falcun, Klosters (Zwitserland)

Bij een verblijf in Chesa Falcun in Klosters in het landelijk gebleven deel van Prättigau in het Zwitserse Graubünden zul je werkelijk niets, maar dan ook niets tekort komen. Na het skiën kun je je vermoeide spieren heerlijk laten verwennen in de massageruimte en kun je in de sauna stoom afblazen... Een eigen chef-kok bereidt de meest verrukkelijke maaltijden en hapjes, verder zijn natuurlijk een butler en een chauffeur bij de prijs inbegrepen. Dat die prijs daarom niet erg laag is begrijpt een ieder. Voor een weekje met zijn twaalven ben je hier in het hoogseizoen ruim 130.000 euro kwijt.

7. Aurelio Clubhouse, Lech (Oostenrijk)

Lech is natuurlijk bekend als de plaats waar onze Koninklijke familie met enige regelmaat met wintersport gaat. Het bijzonder luxe Aurelio Clubhouse is qua uitstraling, inrichting en comfort ook een plaats waar de rijken van onze aarde zich uitstekend thuis zullen voelen. Kosten nog moeite worden gespaard om het de bezoekers naar de zin te maken. Er is een privé-zwembad van 23 meter, een massage ruimte en een compleet legertje bedienden staat voor je klaar. Een privé-chauffeur is jammer genoeg echter weer niet in de prijs inbegrepen... Met een gezelschap van 18 personen betaal je hier voor een weekje ruim € 152.000,- in het hoogseizoen

Last modified onzondag, 08 november 2015 10:20

Leave a comment

Onze premium partners

Wintertrex Visit Tirol Skiset, nu huren met 45% korting alpenweerman 


Skihuren met korting wel oplopend tot 50%

Log in or create an account