10 dingen waar je spijt van kunt hebben op wintersport

Voor veel mensen is de wintersport de mooiste vakantie van het jaar. De hele dag buiten zijn, mooie herinneringen maken met vrienden of familie, skiën, lekker eten en zo nu en dan een borreltje in de après-ski. Maar hoe mooi en geweldig alles ook is, we doen zo nu en dan toch dingen waar we spijt van krijgen…

1. Het laatste biertje in de après-ski

“Nog één biertje toe”, roepen je vrienden. Jij bent helemaal in de après-ski stemming en stemt er mee in. Foute beslissing. De volgende dag word je wakker met een ontzettende kater. Oh, wat heb je een spijt!

2. Met te veel of te weinig laagjes de piste op

Na het ontbijt kijk je door het raam van je hotelkamer naar buiten. Het ziet er best wel koud uit vandaag. Natuurlijk check je niet de actuele weersinformatie en verschijn je in je warmste wintersportoutfit op de piste. Zwetend daal je af naar beneden. Volgende keer toch maar een laagje minder!

3. Dat je veel te laat naar bed bent gegaan

Jullie hebben ’s avonds uren spelletjes gespeeld, gepraat en geborreld. Je bent veel te laat naar bed gegaan. De volgende dag gaat de wekker veel te vroeg. Je zou je graag nog even omdraaien, maar de pistes roepen. Vanavond vroeg naar bed dan maar!

4. Goulashsoep in plaats van Kaiserschmarrn

Je hebt ontzettende trek in Kaiserschmarrn, maar omdat je de hele week al ‘slecht’ gegeten hebt, besluit je toch maar voor de Goulashsoep te gaan. Na de eerste hap heb je al spijt. Wat had je graag een bordje Kaiserschmarrn voor je neus gehad!

5. Dat je niet een jaartje extra skiles hebt gevolgd

Je hebt een week skiles gehad en daarna vond je het wel welletjes. Je komt de berg af, maar daar is ook alles mee gezegd. De wintersportgroep waarmee je op vakantie bent, kan ontzettend goed skiën. Je kunt ze niet bijhouden. Had je maar een extra jaartje skiles gevolgd!

6. Die ene zwarte piste

Het liefst ski je alleen rode en blauwe pistes. Toch heb je je laten overhalen om via die ene zwarte piste af te dalen. Na twee meter sta je stil en vraag je jezelf af waar je in vredesnaam aan begonnen bent.

7. Dat je niet in je eigen bed bent beland

Een zere rug na een nachtje op de bank of een gezellige avond met een leuke jongen of meisje in de après-ski. Je had liever in je eigen bed geslapen!

8. Dat je maar één week wintersport hebt geboekt

Aan het einde van de wintersportweek is het tijd om weer naar huis te gaan. Met pijn in je hart vraag je jezelf af waarom je maar één week wintersport hebt geboekt, in plaats van twee.

9. Iedere dag Schnitzel met patat eten

Lunch of diner, jij bestelt iedere dag Schnitzel met patat. Heerlijk! Als aan het eind van de week je skibroek niet meer dicht past, heb je wel een beetje spijt. Waarom heb je niet wat vaker een salade of een bouillonnetje besteld?

10. Dat je je vergeten bent in te smeren

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de pistes zijn perfect. Je hebt je zonnebril opgezet en je geniet van iedere afdaling. Helaas voelt het aan het einde van de dag een stuk minder fijn. Je bent verbrand en je gezicht doet hartstikke veel pijn.

 

Bron: Snowplaza.nl

Leave a Reply